.

.

Reproductie WW2 P37 UK Army Denison Buiten Wollen Jas

Reproductie WW2 P37 UK Army Denison Buiten Wollen Jas

€ 83.02
€ 79.00
Hoeveelheid van het product
Bestaand

Opmerking : De foto kan een beetje verschillende enigszins in kleur van het product u ontvangt als gevolg van verschillende monitor. U bewust voordat u een bestelling Verzending : 1. 100% van de geleverde producten zijn getest voor verzending door QC. We sturen de artikelen binnen 1 ~ 6 werkdagen zodra uw betaling is voltooid.
2. onze prijs omvat geen import belastingen door ander land hebben verschillende beleid voor import belasting en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten.
3. we hebben levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douaneafhandeling tijden in individuele landen, die van invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. singapore post levertijd is 15-80 dagen. Sommige landen als RUSLAND en BRAZILIË kan langer. Als u niet uw zending binnen 30 dagen van betaling, neem dan contact ons. We zullen de zending en weer terug naar u zo spoedig mogelijk met een antwoord. Pls ons vragen de leveringsdatum te verlengen in plaats van maken geschil.
Feedback : 1. uw tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons. Neem een paar seconden om positieve feedback (5 sterren) als u tevreden bent met onze artikelen en diensten.
2. neem contact met ons voordat je neutrale (3 sterren) of negatief (1-2 sterren) feedback. Negatieve feedback lost niets op. We zijn altijd bereid om dingen uit te werken!

Productgegevens

grootte:
M, L, XL
Geslacht:
Mannen
Merknaam:
zwjpw
Fit:
Past qua maat, nemen uw normale grootte
Materiaal:
Katoen
Name:
UK PANTS
Material:
Cotton
Type:
WW2 UK DENISON

Snelle bezorgingsproducten in categorie